Valhal Outdoor - Dutch Oven 8L, zonder pootjes

- € 0,00
Valhal Outdoor - Dutch Oven 8L, zonder pootjes

Omschrijving:

Kenmerken van de Dutch Oven 8L:Originele Valhal Outdoor Dutch Oven Zonder pootjes Deksel met opstaande rand Met ophang beugel Voorbehandeld, beschermlaag van natuurlijke olie Gietijzer, voor het goed verdelen en vasthouden van warmte Voor levenslang plezier!

Nadelen van een Dutch Oven 8L

  Gietijzer is breekbaar

  Dutch Oven 8L, zonder pootjes

  De VH8L Dutch Oven is het grotere broertje van de VH6.1L en is vervaardigd van gietijzer. De Dutch Oven is niet voorzien van pootjes aan de onderzijde. De deksel heeft een opstaande rand en heeft wel pootjes. Wist je dat gietijzer is een materiaal dat warmte perfect geleid en vasthoudt. Daarnaast is gietijzer geschikt voor elke warmtebron. Door de pootjes op de deksel kan je deze omgekeerd rechtstreeks op de warmtebron plaatsen, zonder de hitte te 'verstikken'. Je kan de deksel zo als skillet gebruiken. Dankzij de opstaande rand kan je kolen op de deksel plaatsen en zo een ovenfunctie creeren binnenin de Dutch Oven. Doordat deze Dutch Oven geen pootjes heeft, plaats je deze ook heel gemakkelijk in een oven of op een barbecue rooster. Uitermate geschikt om direct boven het vuur te plaatsen. De Dutch Ovens van Valhal Outdoor zijn al voorbehandeld met een natuurlijke olie, dit hoef je dus niet meer zelf te doen voor het eerste gebruik. Toch raden wij wel aan om de Dutch Ovens voor het eerste gebruik goed te verhitten. Wanneer je je Dutch Oven goed verzorgt, heb je een pan voor het leven. Om de levensduur te waarborgen, raden wij aan je pan regelmatig te verzorgen met de VH.WAX.

  Valhal Outdoor

  Als een ode aan het buiten koken begint in 2014 het Valhal Outdoor avontuur in Denemarken, het land van de Vikingen. Met als doel het plezier, de veelzijdigheid en het gemak in het buiten koken weer te laten samensmelten, werd een serie Dutch Ovens en aanverwante artikelen geboren. Sinds 2018 is Nederland officieel de thuishaven van Valhal Outdoor. Omdat de Dutch Ovens hun naam danken aan de Nederlandse pioniers die hen naar Amerika brachten, voelt het aanmeren van het Valhal Outdoor schip in Nederland als het terugbrengen van de Dutch Oven naar zijn oorsprong. Een echte Viking blijft niet lang op dezelfde plek, staat niet stil. Het Valhal Outdoor avontuur is niet gestopt bij het afmeren in de thuishaven, het begint nu pas echt. Flexibele

  Meer weten over de onderhoud en het eerste gebruik van een Dutch Oven?

  Klik hier voor de handleiding!

  Merk:
 • Valhal Outdoor

 • Levertijd:
 • 1

 • EAN Code:
 • 8719326497785Webwinkel: Tuinhaardxxl
 
Prijs: € 89.95
 

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement