RedFire - Tuinhaard Sauda

- € 21,00
RedFire - Tuinhaard Sauda

Omschrijving:

De kenmerken van een RedFire Tuinhaard Saudal in het kort:Voorzien van deurtje met vonkenscherm Schoorsteen voorzien van deksel Fraai open ontwerp Gaasdeur zorgt voor extra sfeer en veiligheid Gemakkelijk te monteren

RedFire Tuinhaard Sauda

Deze RedFire Tuinhaard Sauda is niet alleen een bron van warmte, maar zorgt door zijn open ontwerp ook voor sfeervol licht tijdens een nazomeravond. Met zijn compacte formaat brengt de Sauda ook in de kleinere tuinen sfeer. De verwerking van staal met een brons effect geeft deze tuinhaard ook nog een stijlvolle klassieke look om de tuin helemaal af te maken. Met een hoogte van ca. 90 centimeter en een breedte van ca. 40 centimeter, is er vrijwel in elke tuin voldoende plaats voor dit RedFire product. De tuinhaard is rondom voorzien van vonkengaas, zodat de opspattende vonken geen gevaar vormen. De Sauda van RedFire wordt geleverd met deksel, houtrooster en poker. De terrashaard is eenvoudig in elkaar te zetten, waardoor je snel geniet van het warme en sfeervolle vlammenspel.

LET OP

Dit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint.

    Merk:
  • RedFire

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 8718801854136Webwinkel: Tuinhaardxxl
Van: € 99.95
Voor: € 78.95
Korting: € 21,00 (21%)

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement