MOODZ Vuurschaal cortenstaal (Ø 80 cm)

- € 53,50
MOODZ Vuurschaal cortenstaal (Ø 80 cm)

Omschrijving:

De kenmerken van een roestkleurige cortenstalen MOODZ vuurschaal 80 cm in het kort:Tijdloos ontwerp Top kwaliteit vuurschaal Vervaardigd van 3 mm dik cortenstaal Is er voor gemaakt om het gehele jaar buiten te staan Staat op een stabiele voet

MOODZ vuurschaal 80 cm cortenstaal

Deze 80 cm vuurschaal is niet zo maar een vuurschaal. Deze kleinformaat allesbrander is een stijlvolle vuurschaal die er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook nog eens perfect werkt. De vuurschaal is vervaardigd uit 3 mm dik cortenstaal, vandaar zijn roestkleurig karakter. Het tijdloze ontwerp zorgt er voor dat de vuurschaal in zowel moderne als klassieke tuinen prachtig staat. Het maakt de vuurschaal uniek in zijn soort. De opstaande rand van de schaal voorkomt dat as- en houtresten uit de vuurschaal vallen en je minder last van wind zult hebben, ideaal. Veel vuurschalen kunnen niet altijd buiten blijven staan. Deze vuurschaal kan het gehele jaar door buiten blijven staan. LET OP: Elke cortenstalen vuurschaal is vervaardigd uit 3 mm cortenstaal. Cortenstaal is een staalsoort waarbij vlekken en kleurverschillen zullen ontstaan. Dit is normaal. Elke cortenstalen vuurschaal is daarom uniek en zal niet precies hetzelfde uiterlijk hebben, prachtig! Een product van cortenstaal zal in de meeste gevallen niet direct met een roest-look geleverd worden. Het staal is tijdens de levering nog niet te herkennen als cortenstaal. Zet je de vuurschaal buiten? Dan zal de prachtige roest-look door corrosie vorming snel zichtbaar worden.

Vuurschalen in verschillende formaten leverbaar

De vuurschalen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, dus er is altijd wel een vuurschaal naar wens te vinden. Niet alleen de diameter van de vuurschaal varieert in afmeting, ook de hoogte neemt toe naarmate de schaal groter wordt. De volgende afmetingen zijn verkrijgbaar: Ø 60, 80, 100, 120 en 150 cm.

Hoogwaardige kwaliteit cortenstaal

Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel. Een cortenstalen vuurschaal ziet er daarom niet alleen mooi uit, maar is ook vervaardigd van dikker staal dan gebruikelijk. De vuurschaal is vervaardigd van 3 mm dik staal.

    Merk:
  • MOODZ

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 8719689093372Webwinkel: Tuinhaardxxl
Van: € 162.50
Voor: € 109.00
Korting: € 53,50 (33%)

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement