Heat - Trommelpot incl. grillrooster

- € 30,00
Heat - Trommelpot incl. grillrooster

Omschrijving:

De kenmerken van een Heat Trommelpot in het kort:Stijlvolle ronde trommelpot vuurkorf Ontwerp is gebaseerd op een ouderwetse wastrommel Rondom gesloten, dus geen last van rondspringende vonken Mooi zicht op de bewegende vlammen Comfortabel en veilig in gebruik Staat op drie degelijke pootjes Sfeerverhogend tijdens een tuinfeest

Heat Trommelpot

De Heat Trommelpot is een opvallend stijlvolle trommelpot vuurkorf die rondom is voorzien van kleine gaatjes waardoor de bewegende vlammen perfect kunt zien. Je zult geen last heeft hebben van rondspringende vuurdeeltjes, want de vuurkorf is rondom gesloten. Wist je dat het het ontwerp van deze Heat vuurkorf is gebaseerd op de ouderwetse wastrommel die door hobbyisten vaak gebruikt werd om hier zelf een vuurkorf van te knutselen?

Trommelpot grill & verwarmer in een

De Heat Trommelpot is aan bovenzijde voorzien van een grote opening waar het haardhout gemakkelijk doorheen kan. Op deze opening kan tevens het meegeleverde grillrooster worden gelegd, zodat je tijdens een gezellige zomeravond ook tussendoor een heerlijk stukje vlees of vis kunt grillen, ideaal. Het grillrooster is te verwijderen met het gereedschap dat bij deze vuurkorf is inbegrepen. Een multifunctionele vuurkorf dus! De Trommelpot is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal en staat op drie degelijke pootje.

LET OP

Dit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint.

    Merk:
  • Heat

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 8719689093983Webwinkel: Tuinhaardxxl
Van: € 138.95
Voor: € 108.95
Korting: € 30,00 (22%)

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement