Elementi+ - Athen Gashaard

- € 210,00
Elementi+ - Athen Gashaard

Omschrijving:

De kenmerken van een Elementi+ Athen gashaard in het kort:Materiaal van de haard: vezelbeton (GRC) + Keramiek Afmeting van de brander ring unit: 76 cm lengte Informatie vuureenheid: 16 gauge, 304 roestvrij staal Afmetingen van het brandpunt: 105 cm x 28 cm x 5,5 cm Branderpan constructie: 16 gauge, 304 roestvrij staal Ontstekingssysteem: vonkontsteking met drukknop Maximale warmteafvoer: 60.000 BTU Certificering: CSA & CE-certificaat Vulmedium van de oven: 9 kg gebroken glas (inbegrepen) Garantie: 1 jaar

Elementi+ Athen Gashaard

De Athens haard is een hoogwaardige premium gashaard uit de elementi+ serie. Als je jezelf wilt trakteren op iets speciaals voor je loungehoek, dan is deze exclusieve gashaard van keramiek & vezelbeton de juiste keuze. De body van de haard is gemaakt van robuust vezelbeton en het tafelblad is gemaakt van fijn keramiek. De perfecte combinatie!
De luxe haard Athen is ontworpen in een elegante, rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Het oppervlak van het tafelblad is glad gepolijst en uitgevoerd in een marmerlook, wat de gashaard extra karakter geeft. In het midden van de haard bevindt zich een brander met een bijzonder hoge warmteafgifte. De daarop geplaatste decoratieve gebroken glasscherven zorgen voor een buitengewone uitstraling van het vuur. Wanneer de haard niet in gebruik is, kan de brander perfect worden afgedekt met de meegeleverde keramische deksel en kan hij eenvoudig als tafel worden gebruikt. De gasdrukregelaar is al geintegreerd. Hierop kan een butaan- of een propaangasfles worden aangesloten. De ingebouwde elektrische ontsteker en de gasregelaar zorgen voor een ongecompliceerde bediening.

Aansluiting op de hoofdgasleiding

Alle vuurtafels van Elementi en Modeno zijn geschikt om aan te sluiten op de hoofdgasleiding. Een losse gasfles is dan niet meer nodig. Wil je de haard aansluiten op de gasleiding? Laat dit dan wel door een erkend installateur doen. Speciaal voor onze Belgische klanten wordt bij iedere vuurtafel van Modeno of Elementi een koppelstuk bijgeleverd voor de passende aansluiting. De vuurtafels zijn dus geschikt voor Nederlandse en Belgische gasflessen. Ook kan deze vuurtafel op een propaangastank worden aangesloten.

Bijpassende accessoires voor dit product:Elementi - gasfles cover Elementi - Brandwerend windscherm Elementi - Drempelprofiel Elementi - Beschermplaat voor de brander Elementi - LPG ombouwkit Elementi - Gebroken glas blauw Elementi - Gebroken glas zwart Elementi - Gebroken glas brons Elementi - Keramisch brandhout (gespleten) Elementi - Keramisch brandhout (kreupel) Elementi - Keramisch brandhout (herfst) Elementi - Keramisch brandhout (grenen) Elementi - Lavastenen 3 kg  

    Merk:
  • Elementi

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 4260107316312Webwinkel: Tuinhaardxxl
Van: € 2799.00
Voor: € 2589.00
Korting: € 210,00 (8%)

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement