Cosi Fires - Cosiscoop Dome Gaslantaarn Wit

- € 14,05
Cosi Fires - Cosiscoop Dome Gaslantaarn Wit

Omschrijving:

De voordelen van een Cosi Fires - Cosiscoop Dome Gaslantaarn wit in het kort:Stijlvolle gaslantaarn van 18cm x 45cm Kan ook veilig binnen gebruikt worden Erg eenvoudig in gebruik Inclusief kiezelstenen Werkt op een 190 grams gascartouche Brandt maar liefst 5 tot 6 uur op een gasflesje (niet inbegrepen)

Gaslantaarn Cosiscoop Dome

Met de Cosi Fires Cosiscoop Dome wit haal je een stijlvolle verschijning op je terras. Deze gaslantaarn brandt maar liefst vijf tot zes uur op een gasblikje en geeft dus een hele avond een sfeervolle verlichting. Een luxe combinatie van glas en metaal! Wat is er gezelliger dan 's avonds met zijn allen om een gaslantaarn te zitten? Deze handige gaslantaarn van Cosi Fires is perfect voor heel wat avondjes sfeervol genieten op het terras. De Cosiscoop Dome werkt op een gascartouche van 190 gram die je eenvoudig aan de onderzijde van de lantaarn bevestigt. Hierdoor heb je geen gedoe mee met vloeistoffen en krijg je ook nog eens een prachtige vlam!

Cosiscoop Dome Wit in gebruik

Een Cosiscoop kan ook veilig binnen gebruikt worden. De ruimte moet dan wel goed geventileerd worden en groter dan 30 m² zijn. Het gasblikje dient wel buiten verwisseld te worden. Na bevestiging van de gascartouche (los verkrijgbaar) draai je de bedieningsknop open en steek je de lantaarn met een lange aansteker aan. Ga je naar binnen? Dan draai je de Cosiscoop weer uit.

    Merk:
  • Cosi Fires

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 8712757468638Webwinkel: Tuinhaardxxl
Van: € 149.00
Voor: € 134.95
Korting: € 14,05 (9%)

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement