Corf - Medium Storm Green - Vuurkorf

- € 0,00
Corf - Medium Storm Green - Vuurkorf

Omschrijving:

De kenmerken van een Vuurkorf Corf Medium Storm Green in kort:Geen installatie vereist, een robuust geheel De wastrommel komt uit een wasmachine Unieke design vuurkorf Prachtig zichtbaar vlammenspel Een echte eye catcher

Vuurkorf Corf Medium Storm Green

De Corf is een opvallende vuurkorf die er niet alleen leuk uitziet. Met de Corf draag je namelijk je steentje bij aan een circulaire economie. Dat is wat je met een Corf in je tuin haalt. Corf is een innovatief product die er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog eens fantastisch werkt. Wist je dat de Corf is gemaakt van een echte wastrommel? Dit in tegenstelling tot veel andere namaak wastrommel vuurkorven. Wist je dat de Corf Vuurkorf de enige circulaire en meest duurzame vuurkorf is van Nederland? De grote hoeveelheid luchtgaten zorgen voor een optimale verbranding en hierdoor minder rookontwikkeling. Daarnaast zorgen de grote hoeveelheid luchtgaten voor een fantastisch zichtbaar vlammenspel. Corf tovert pensionado wastrommels om in stijlvolle vuurkorven die absoluut geen namaak, maar uniek zijn in zijn soort. Het is dan ook zo dat iedere Corf een subtiel eigen karakter heeft. Zo kan er een klein verschil (lees: enkele centimeters) zitten tussen de genoemde maten en de daadwerkelijke maten. Je haalt met Corf dan ook echt een uniek product in je tuin.

De coating van de Corf

Elke Corf is voorzien van een speciaal ontwikkelde hittebestendige coating. Deze coating zorgt ervoor dat de vuurkorf langer zijn kleur behoudt. Uiteraard is het wel slim om de Corf op te bergen wanneer deze lange tijd niet wordt gebruikt. Dit verlengt de levensduur en zorgt dat deze langer zijn kleur behoudt.

Unieke vuurkorf

Corf is er in diverse stijlvolle kleuren en daarmee is er altijd wel een kleur die past bij jouw tuininterieur. Met een Corf maak je je tuin sfeervoller. Een eye-catcher die er niet alleen leuk uitziet, maar ook nog een steentje bijdraagt aan een circulaire economie.

    Merk:
  • Corf

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 8720648160127Webwinkel: Tuinhaardxxl
 
Prijs: € 209.00
 

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement