BonFeu - Vuurschaal (Ø 120 cm)

- € 0,00
BonFeu - Vuurschaal (Ø 120 cm)

Omschrijving:

De kenmerken van een roestkleurige BonFeu vuurschaal 120 in het kort:Tijdloos ontwerp Top kwaliteit vuurschaal Vervaardigd uit 3 mm dik cortenstaal Is er voor gemaakt om het gehele jaar buiten te staan Decoratief uitgesneden logo ('s avonds een prachtige doorkijk vlammenzee) Water loopt automatisch uit de vuurschaal Staat op een stabiele voet

BonFeu vuurschaal 120 cm cortenstaal

De BonFeu cortenstalen vuurschaal 120 is niet zo maar een vuurschaal. Stijlvol, tijdloos & opvallend zijn enkele steekwoorden die perfect passen bij deze BonFeu vuurschaal. Deze grote allesbrander is een stijlvolle vuurschaal die er niet alleen prachtig uit ziet, maar ook nog eens perfect werkt. BonFeu vuurschalen zijn tijdloos & opvallend. Een echte eye-catcher voor in jouw tuin. Het opvallende van deze vuurschaal is het decoratief uitgesneden BonFeu logo. De rand van de vuurschaalschaal voorkomt dat as- en houtresten uit de vuurschaal vallen en je tevens minder last van wind zult hebben, ideaal! De meeste vuurschalen kunnen niet het hele jaar buiten blijven staan, maar dit geldt niet voor deze BonFeu vuurschaal. De vuurschaal is namelijk vervaardigd uit 3 mm dik cortenstaal. De schaal is tevens voorzien van afwateringsgaten die ervoor zorgen dat regenwater eenvoudig uit de schaal kan lopen. Zo ben je ervan verzekerd dat de BonFeu vuurschaal wel even me gaat.

BonFeu vuurschalen in verschillende formaten leverbaar

De BonFeu vuurschalen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, dus er is altijd wel een vuurschaal naar wens te vinden. Niet alleen de diameter van de vuurschaal varieert in afmeting, ook de hoogte neemt toe naarmate de schaal groter wordt. De volgende afmetingen zijn verkrijgbaar: Ø 60, 80, 100 en 120 cm. LET OP: elke BonFeu vuurschaal is vervaardigd uit 3 mm cortenstaal. Cortenstaal is een staalsoort waarbij vlekken en kleurverschillen zullen ontstaan. Dit is normaal. Elke BonFeu vuurschaal is daarom uniek en zal niet precies hetzelfde uiterlijk hebben, prachtig!

Hoogwaardige kwaliteit

Bij BonFeu staat hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel. Een BonFeu tuinhaard ziet er daarom niet alleen mooi uit, maar is ook vervaardigd van dikker staal dan gebruikelijk. De BonFeu tuinhaard is namelijk vervaardigd van 2-3 mm dik staal en voorzien van een hittebestendige coating. De bodem van de haard is gemaakt van 3 mm dik staal.

    Merk:
  • BonFeu

  • Levertijd:
  • 1

  • EAN Code:
  • 8719689093686Webwinkel: Tuinhaardxxl
 
Prijs: € 299.00
 

©2023 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement