Barbecook Oskar S


Omschrijving:

De Barbecook Oskar S rookoven gebruik je het hele jaar door. Roken is namelijk voor ieder seizoen, zelfs voor in de winter. Om te beginnen maak je een vuurtje met houtskool en natte rookchips in het onderste gedeelte: de vuurschaal. Boven de vuurschaal, plaats je de stoomschaal met water en kruiden naar wens. Vervolgens plaats je je vlees of vis bovenin en sluit je de deksel. Nu kan het roken beginnen. Het geemailleerde staal zorgt ervoor dat de warmte in de rookoven goed behouden blijft. Hoe warm het daadwerkelijk is, check je op de geintegreerde dekselthermometer. Om grotere stukken vlees te roken, krijg je een vleeshaak meegeleverd. Zo kun je hangend roken. Ben je klaar met barbecueen en wil je gezellig natafelen? Gebruik dan het onderste gedeelte als vuurschaal om jou en je gezelschap warm te houden.



Webwinkel: Coolbleu keuken
 
Prijs: € 149.00
 

©2022 Welkom op de barbecueverkoper.nl | Privacy statement